Navn til nyt børnehus er fundet

Navn til nyt børnehus er fundet
Fire-årige Noah Sørensen og Maria Katarine Nielsen griner sammen. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

Det nye børnehus i Skibby kommer til at hedde Børnehuset Savannen. 

SKIBBY: – Vi fik præsenteret tre rigtig gode bud, men valgte navnet Børnehuset Savannen, fordi vi synes, at navnet godt må repræsentere børnenes univers. Ligesom at børnene var med til at tage det første spadestik, så er det simpelthen så skønt, at børnene også selv har været med til at finde på navnet til deres nye børnehus, siger Maria Katarina Nielsen, udvalgsformand i Opvækstudvalget.

Det er fireårige Noah Sørensen, der har fundet på navnet.  Og onsdag formiddag besøgte Maria Katarina Nielsen Børnehuset Norstjernen i Skibby, hvor Noah går i dag, og takkede ham for det gode forslag. 

De fik en lille snak om det nye børnehus, som Noah glæder sig til at flytte til.

– Det er så positivt at se, at børnene bliver inddraget i processen.  Noah og jeg snakkede om forskellige ideer til, hvad de kommende stuer kan hedde i det nye børnehus, og han havde rigtig mange gode ideer. 

– Det kan jo være, at de voksne også må tage ham med på råd, når de skal til at finde på stuenavne, siger Maria Katarina Nielsen.

Noah har selv fundet på navnet Børnehuset Savannen, og nu håber han, at stuerne kommer til at have dyrenavne – og at han selv kommer på Løvestuen. For  løven er det sejeste dyr på savannen.

Når Børnehuset Savannen skal indvies i juni, vil der blive sat en messingplade med Noahs navn op.

Børnehuset Savannen står klar til at tage mod børnene i juni, men man kan allerede nu skrive sit barn op til en plads.

Andre artikler fra denne uge