Musik og meget mere på Blå Nat

Musik og meget mere på Blå Nat

Musikken er et fast element i kulturnatten Blå Nat. Der bydes på en række navne og meget forskellige stilarter. To af de optrædende bands har helt sikkert hvert deres udtryk og helt egen måde at arbejde på.

 

JÆGERSPRIS: Guitaristen Mads Westfall og harmonikaspilleren Lars Grand er blandt Danmarks travleste musikere. Både som solister og i deres fælles visetrio Halfdanskerne har de succes, og alle vegne i landet får de ros for deres musikalitet, stærke stemmer og sceniske udstråling. Nu har de dannet duoen Westfall & Grand, hvor de indretter sig efter den aktuelle opgave og inddrager materiale fra hele deres samlede repertoire.
De to trubadurer har samlet et stort fælles repertoire af kendte sange lige fra sange fra jukeboksen til hits fra 70erne, og fra Nyhavnsviser til julemelodier.
I en lidt anden musikalsk genre finder man The What. Bandet spiller Americana, der er en blanding af country, rock´n’roll og blues, som bliver spillet i de sydlige amerikanske stater. The What har eksisteret siden 1990 og var til at starte med et ”fritidsorkester” hvor diverse berømtheder kunne udfolde sig frit. Senere fik The What en fast besætning og har som sådan spillet sammen i seks-syv år. The What har spillet koncerter i alle størrelser – fra små klubber til store festivals, både i Danmark og Sverige.
The What består af: Kristian Boll, sanger og guitarist – Kaspar Lindhardt, kontrabas, elbas, vokal – Nis Madsen, guitar og endelig Søren Frederiksen, trommer og grundlægger af orkestret tilbage i 1990.
Ikke kun musik
Det er ikke kun musik, der kan opleves på Blå Nat. Således holder Jægerspris Lejren særligt åbent for publikum og Jægerspris Mølle byder indenfor. Der er rundvisning kl. 19:00.
Programmet byder på masser af aktiviteter, så det er nok værd lige at kigge nærmere efter i programmet, så du ikke går glip af det, du helst vil se eller deltage i. Det fulde program for Blå Nat kan du finde på www.rejsestalden.frederikssund.dk/Kalender/2017/Blaa-nat-2017

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »