Musik for enhver smag

Musik for enhver smag

HOLBÆK: I snart 25 år har to grupper på omkring  30 frivillige personer arrangerer musik i regi af Fonden Sidesporet. De sørger for, at der bliver spillet pop, rock og folk og at der også er dansearrangementer for voksne. 

Musikarrangementerne foregår enten på Kælderscenen på Hotel Sidesporet på Ahlgade 1 B i Holbæk eller i Rotationen i Erhvervenes Hus på Ahlgade 1C.

Nu er Sidesporet klar med efterårets musikprogram, der som sædvanlig byder på lidt for enhver smag; blandt andet Lasse & Mathilde, Peter Sommer, Rocazino, Tom Donovan,  Mezzoforte og Anne Dorthe Michelsen.

Sæsonen starter med et dansearrangement: En bluesaften på Rotationen med ”Straight Talking” og ”BluesKartellet”, der tilsammen repræsenterer adskillige hundrede års musikerfaring. Her vil man kunne høre musik af Eric Clapton, B.B. King, J.J. Cale, Gary More og mange andre af alle tiders største blueskunstnere. 

I starten af september kommer der besøg fra Thyborøn i skikkelse af bandet Tørfisk, der i 37 år har turneret rundt i det ganske danske land. De forener irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. 

Rugsted & Kreutzfeld, der for alvor er tilbage på den danske livescene. gæster Holbæk den 4. oktober. 

Alt i alt byder det afvekslende program på 19 forskellige  musikarrangementer i løbet af efteråret.

Andre artikler fra denne uge