Mindeord

0

KIRKE HYLLINGE: Brandmandsklubben Bramsnæs har sendt mindeord om tidligere brandmand Jørgen Østergård Jørgensen, Kr. Hyllinge:

Tidligere Toyota-forhandler og mangeårig brandmand ved brandstationen i Kirke Hyllinge, Jørgen Østergård Jørgensen, sov stille ind d. 02. januar 2023 i en alder af 87 år.

Ud over at være et kendt ansigt som Toyota-forhandler og erhvervsmand i Kirke Hyllinge og Bramsnæs, virkede Jørgen også som brandmand i over 30 år ved Bramsnæs Brandvæsen, med udgangspunkt fra brandstationen i Kirke Hyllinge.

Selv om Jørgen til daglig var vant til rollen som chef for hans Toyota-forretning, deltog han altid som en del af holdet i Brandvæsnet, uanset om det var på udrykninger eller på øvelser mv.

Som brandmand vidste man altid, hvor man havde Jørgen, som meget loyalt og vedholdende løste de opgaver, han blev tildelt.

Om det så drejede sig om at slukke brand med strålerør i mange timer, tømme et halmloft – der havde været ild – i med en greb, eller feje mange m2 vejbane efter et trafikuheld, gik Jørgen altid forrest. Sommetider i en sådan grad, at de yngre brandmandskollegaer havde svært ved at følge med. Men som Jørgen sagde: – ”Vi skal jo også være færdige”.

Efter at Jørgen stoppede som brandmand i starten af 00érne, forblev han aktiv i brandmandsklubben i en årrække, hvor vi ofte havde fornøjelsen af hans og Elsebeths selskab ved sociale arrangementer mv.

Jørgen vil blive husket som en dedikeret og trofast brandmand samt en afholdt og respekteret kollega, der altid mødte op på alle tider af døgnet, når de lokale borgere havde brug for Brandvæsnets hjælp.

Ære være Jørgens minde.

Brian Thomsen, på vegne af brandmandskabet på brandstationen i Kirke Hyllinge.

Share.

About Author

Avatar photo