MENY kan klare både julefrokost og juleand

MENY kan klare både julefrokost og juleand

SKIBBY: Hvad enten man har en klassisk julefrokost eller en tapas-julefrokost i tankerne, så står personalet hos MENY Skibby klar til at hjælpe.

Både hvis man har tænkt sig selv at købe ind til frokosten eller gerne vil afhente den stort set færdig til at sætte på bordet foran gæsterne.

Sild, fiskefilet, lun leverpostej, flæskesteg, tarteletter og risalamande til dessert. Alt sammen retter, der er fast inventar i den klassiske julefrokost – og retter, det tager tid at lave.

Hvis man vil spare sig selv for mange timer i køkkenet, så kan man bestille en MENY-julefrokost som take away.

Man kan vælge imellem den klassiske julefrokost i tre forskellige størrelser med henholdsvis seks, otte eller 11 klassiske retter. Man kan vælge en alternativ julefrokost, hvor man selv sammensætter retterne eller man kan bestille juletapas-anretninger, der byder på otte små og anderledes retter.

Andestegen

Vil man slippe nemt over andestegen juleaften, så er slagteren leveringsdygtig i en stegt and med brunede og hvide kartofler, rødkål, skysauce, halve æbler, svesker og chips.

Den udleveres kun den 23. december mellem klokken 11 og 14, og der medfølger en nem tilberedningsvejledning.

Hos MENY Skibby kan man også spørge en vinmand til råds om vinen til julemiddagen og boblerne til nytår.

Seks gange om året kan man desuden hente madmagasinet ”Spisetid”, som er fuld af opskrifter, der er baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »