Må 2024 blive dit bedste år nogensinde i Frederikssund Kommune

Må 2024 blive dit bedste år nogensinde i Frederikssund Kommune

Læserbrev

Af Michael Tøgersen
borgmesterkandidat (LA)

Vi lever i lykkelig uvidenhed om, hvad der rammer os – på godt og ondt.

Hvem havde set coronaen komme, hvor butikker var lukket, og vi isolerede os og stod i køer med mundbind for at blive testet/vaccineret, eller den vilde inflation hvor priserne steg mere, end mange har oplevet i sit liv, og renteudviklingen gående fra minus til nu meget høj, eller krig i Europa osv. Vi har stadig over 200 ukrainere i vores kommune.

Hvad bringer 2024 mon? Coronaen er ikke længere farlig, inflationen er på vej ned, og forhåbentlig bliver russerne trætte og trækker sig. Skal ukrainerne hjem igen?

I Frederikssund Kommune er vi ved at bygge en by, og vi har den laveste arbejdsløshed nogensinde. De ting ser ud til at fortsætte, for mange virksomheder planlægger at investere milliarder i nye arbejdspladser i vores kommune.

Derfor giver det så meget mening at bygge en by, som kan tiltrække flere indbyggere/mere arbejdskraft, der udløser flere skattekroner, så vi kan finansiere vores velfærd, for vi er eks. dobbelt så mange ældre indenfor 10 år her i vores kommune, og mange andre udfordringer skal håndteres og planlægges i god tid indenfor skoler, institutioner og meget meget mere.

En af de største udfordringer er faktisk manglen på hænder. Hænder ude ved borgerne. Det gælder indenfor pleje, skoler, institutioner og faktisk alle steder. Der bliver kamp om fremtidens arbejdskraft og de unge, så det giver så god mening at bygge en by, for vi skal vinde den kamp.

Jeg tror på, at 2024 bliver et fantastisk år, og man skal huske på, at 90% af alle bekymringer ikke bliver til noget, så lad os passe på hinanden, handle julegaver lokalt, nyde nuet, glæde os til jul og nytår og 2024.

Ha´ en rigtig hyggelig jul og kom fantastisk ind i 2024.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »