Må 2024 blive dit bedste år nogensinde i Frederikssund Kommune

Må 2024 blive dit bedste år nogensinde i Frederikssund Kommune

Læserbrev

Af Michael Tøgersen
borgmesterkandidat (LA)

Vi lever i lykkelig uvidenhed om, hvad der rammer os – på godt og ondt.

Hvem havde set coronaen komme, hvor butikker var lukket, og vi isolerede os og stod i køer med mundbind for at blive testet/vaccineret, eller den vilde inflation hvor priserne steg mere, end mange har oplevet i sit liv, og renteudviklingen gående fra minus til nu meget høj, eller krig i Europa osv. Vi har stadig over 200 ukrainere i vores kommune.

Hvad bringer 2024 mon? Coronaen er ikke længere farlig, inflationen er på vej ned, og forhåbentlig bliver russerne trætte og trækker sig. Skal ukrainerne hjem igen?

I Frederikssund Kommune er vi ved at bygge en by, og vi har den laveste arbejdsløshed nogensinde. De ting ser ud til at fortsætte, for mange virksomheder planlægger at investere milliarder i nye arbejdspladser i vores kommune.

Derfor giver det så meget mening at bygge en by, som kan tiltrække flere indbyggere/mere arbejdskraft, der udløser flere skattekroner, så vi kan finansiere vores velfærd, for vi er eks. dobbelt så mange ældre indenfor 10 år her i vores kommune, og mange andre udfordringer skal håndteres og planlægges i god tid indenfor skoler, institutioner og meget meget mere.

En af de største udfordringer er faktisk manglen på hænder. Hænder ude ved borgerne. Det gælder indenfor pleje, skoler, institutioner og faktisk alle steder. Der bliver kamp om fremtidens arbejdskraft og de unge, så det giver så god mening at bygge en by, for vi skal vinde den kamp.

Jeg tror på, at 2024 bliver et fantastisk år, og man skal huske på, at 90% af alle bekymringer ikke bliver til noget, så lad os passe på hinanden, handle julegaver lokalt, nyde nuet, glæde os til jul og nytår og 2024.

Ha´ en rigtig hyggelig jul og kom fantastisk ind i 2024.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »