Koncert i kirken og bankospil i hallen

Koncert i kirken og bankospil i hallen

DALBY: Sammenslutningen i ” Grønne dage i Dalby”, der består af Dalby Bylaug, Dalby Idrætsforening, Dalby Brugsen og Menighedsrådet, har netop afviklet ”Grønne Juledage i Dalby”, hvor landsbyen viste sig fra sin bedste side med forskellige arrangementer.

Det startede med Bankospil i Solbakkehallen, hvor 225 var mødt op for at få del i de mange flotte præmier som var leveret af Brugsen, ligesom mange erhvervsdrivende havde sponsoreret flotte præmier.

Dalby Idrætsforenings mange frivillige hjælpere havde travlt, så alle bankospillerne kunne få en god oplevelse.

De grønne dage fortsatte med en fantastisk koncert i Krogstrup kirke, hvor Out of Line Brass Band gavdet fremmødte publikum publikum en god oplevelse.

Brugsen i Dalby benyttede dagene til at byde kunderne på masser af gode juletilbud, og endelig havde idrætsforeningen arrangeret julemarked i Solbakkehallen, hvor bylauget og idrætsforeningen sørgede for serveringen af gløgg, æbleskiver, samt kaffe og andre spise- og drikkevarer.

Der var god stemning i hallen med julemusik og juletræer – venligst udlånt af Davidsen Venslev.

– Arrangørerne af ”Grønne Juledage i Dalby” er tilfredse med arrangementerne, der viser, at der er liv i landsbyen, fortæller Kent Ustrup.

– Selvom konkurrencen er stor, gav det forhåbning om en gentagelse næste år.

Foreløbig ser man frem til en gentagelse af sommerarrangementerne, som var en stor succes for alle parter.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »