Kunst og kultur i Fjordlandet

Kunst og kultur i Fjordlandet
Sabine Benthien Ritzau

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

FJORDLANDET: Søndag den 30. juni inviterer en række kunstnere, gallerier med flere indenfor til åbent hus mellem klokken 10 og 16. 

De lokale kunstnere er Helle Borg Hansen og John Lundgreen i Skuldelev, Anne Gry Andersen i Østby, Sabine Benthien Ritzau i Skibby, keramiker Linda Nielsen, Lerværket i Vellerup samt Gunhild Rasmussen Holtensminde i Kirke Hyllinge. 

Der er kunsthåndværk ved Janne Juul Østby Mejeri, trædrejer Keld Christiansen Hyllingeriis, Jenni Larsen Galleri Søglimt og Jane Tang Galleri Tang myway Selsø Gods. 

Herudover er der åbent hos Englebo i Skuldelev og Gyngehesten på Selsø Gods. Samt Selsø Slot, Egholm Museum og Dukkemuseet i Skuldelev. 

Skibby kirke er også åben efter gudstjenesten og frem til klokken 15, hvor Dan Koch viser rundt, og hvor man kan se de kalkmalerier som kirken er kendt for.

Rundvisning kan man også få på Svanholm hvor gårdbutikken er åben til klokken 17

Så der er nok at vælge imellem til søndagens rundtur i Fjordlandet. I lighed med sidste år skal man bare holde øje med de gule skilte, der viser, hvor der er åbent.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”39839″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »