Kunst før Columbus

Kunst før Columbus
Kamma Kaae arbejder abstrakt med akrylmaling på store og små lærreder.

KULHUSE: Kunst før Columbus inviterer til sommersæsonens første udstilling i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med billedkunstner Kamma Kaae lørdag 11. maj og søndag 12. maj. Begge dage kl. 13 – 17. Der er fernisering lørdag kl. 13.30, hvor Kamma Kaae fortæller om arbejdet med sine malerier. Derudover er kunstneren til stede begge udstillingsdage.

Kamma Kaae bor i Halsnæs med hav, fjord, skov og søer. I et lille træhus på en vild grund arbejder hun i sit lille atelier. Højtbeliggende på Lillebjerget ved Lyngbakkerne mellem Hundested og Lynæs.

Kamma Kaae arbejder abstrakt med akrylmaling på lærred, store som små. Det er helt klart konstruktioner, der ligger til højrebenet for Kamma Kaae, i et stringent og stramt formsprog – men også iblandet mere organiske former.

Kamma Kaae er medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund og formand for kunstnerne ”Kunst i Halsnæs”.

Kunst før Columbus
arrangerer i sommerhalvåret en række kunstudstillinger i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Navnet ”Kunst før Columbus” er inspireret af den smukke beliggenhed lige før den hyggelige lille færge Columbus, som om sommeren sejler i pendulfart mellem Kulhuse og Sølager og i løbet af få minutter forbinder Hornsherred med Halsnæs. Adressen er Gl. Kulhusvej 149, 3630 Jægerspris. Der er gratis adgang til udstillingerne.

Kontaktoplysninger: Koordinator: Gitte Krogsgaard, tlf. 2848 94 64, mail gitte.krogsgaard@outlook.dk

Andre artikler fra denne uge