Kom i dialog med kommunens erhvervsafdeling

Kom i dialog med kommunens erhvervsafdeling

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Nu får lokale virksomheder endnu lettere ved at få hjælp af Frederikssund Kommunes erhvervskonsulent, Sune Kohl Bomholt Rasmussen, som hver tirsdag vil være at finde på Frederikssund Erhvervs kontor i Havnegade.

Plan & Erhverv har nemlig etableret en ny, fast rutine, hvor Sune Kohl Bomholt Rasmussen ugentligt besøger Frederikssund Erhverv, som stiller en kontorplads til rådighed.

En af måderne, hvorpå Frederikssund Kommune viser sit engagement for det lokale erhvervsliv, er gennem et godt samarbejde med Frederikssund Erhverv.

Center for By og Landskab spiller en central rolle i denne forbindelse ved at sikre, at der er tæt kontakt mellem kommunen og erhvervsforeningen med henblik på opnå bedst mulig erhvervsfremme.

Hvis ens virksomhed har spørgsmål til kommunen, står erhvervskonsulenten til rådighed og kan hjælpe med at navigere gennem eventuelle udfordringer, som virksomheden står over for.

Sune Kohl Bomholt Rasmussen kan fanges på tlf. 2344 0455 eller skbra@frederikssund.dk.

Fremadrettet vil det være muligt at mødes hos Frederikssund Erhverv på Havnegade 5A, 3600 Frederikssund hver tirsdag fra klokken 10.30 til 15.00.

Andre artikler fra denne uge

Kunst i garagen


SKIBBY: Der er kommet et nyt galleri, Kunstgaragen, Hovedgaden 18 i Skibby. Ejeren, Carsten Bruun, der har været medlem af

Læs mere »