En donation på 10.000 kroner

En donation på 10.000 kroner
På billedet fra venstre ses:Kasserer Ralph Brown, næstformand Lisbet Jensen, mentor Janet Anne Fox Albrektsen, formand Charlotte Drue, mentor Anja Tegen, filialdirektør Kenneth Neergaard, stifter Gadespejlene Søren Munk, mentor Jane Holmgren og mentor Christian Falck.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Sparekassen Sjælland Fonden har valgt at støtte Gadespejlene i Frederikssund med en donation på 10.000 kroner og herved bakke op om det store mentorarbejde, som de frivillige, som er tilknyttet foreningen, gør for unge i Frederikssund Kommune.

Gadespejlene henvender sig til unge i alderen 15-30 år, der har brug for en ressourcestærk voksen, når livet slår knuder.

Foreningens arbejde flugter herved godt med Sparekassen Sjælland Fondens ønske om at støtte lokale projekter og tiltag, som bl.a. kan være med til sikre unges trivsel lokalt.

Hos Gadespejlene i Frederikssund er glæden stor over donationen fra Sparekassen Sjælland Fonden.

– Vi er dybt taknemlige over fondens generøse donation – med 10.000 kroner kan vi hjælpe rigtig mange unge i vores kommune, takkede Gadespejlene Frederikssunds formand, Charlotte Drue, da Kenneth Neegaard overrakte pengene til den frivillige forening.

Gadespejlene

Gadespejlene i Frederikssunds arbejde med mentorordning for de unge, svarer godt overens med Sparekassen Sjælland fondens værdier.

Gadespejlene – Mentorer for unge, er stiftet af Søren Munk i forlængelse af et projekt Roskilde Kommune som en del af et større forebyggelsesprojekt mod ungdomskriminalitet.

I 2012 modtog Gadespejlene årets Kriminalpræventive pris for sit arbejde.

Gadespejlene etablerede sig i 2013 som en frivillig forening og har afdelinger i Roskilde, Holbæk, Allerød, Frederikssund, Brøndby og Hovedstaden.

Gadespejlene henvender sig til unge i alderen 15 år – 30 år, der har brug for en ressourcestærk voksen, der kan hjælpe den unge til et liv i uddannelse, arbejde og et godt ungdomsliv.

Gadespejlenes mentorer møder de unge på den unges præmisser og hjælper dem til at tage ansvar for deres eget liv.

Vil man også være med til at gøre en forskel for børn og unge i Frederikssund Kommune, kan man kontakte Charlotte Drue på mobil 6093 3294.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »