Klager til ministeren over nedtagning

Klager til ministeren over nedtagning

Kenneth Jensen (S) har i et brev til transportministeren udbedt sig svar på, om Vejdirektoratet er i sin gode ret til at nedtage et protestbanner mod brugerbetaling på den nye bro.

Af Conny Probst

FREDERIKSSUND: Under overskriften ”Udøver Vejdirektoratet selvtægt?” har byrådsmedlem Kenneth Jensen bedt transportminister Ole Birk Olesen svare på, hvorfor Vejdirektoratet uden videre fjerner et banner fra et privat plankeværk i Frederikssund.
– Banneret har igennem noget tid været ophængt på plankeværket ud for Markleddet 13 med front mod J.F. Willumsensvej, skriver Kenneth Jensen i sin henvendelse.
Bannerets budskab er etnej tak til brugerbetaling på den kommende Kronprinsesse Marys Bro og en støtte til underskriftsindsamlingen. Mandag blev banneret fundet henkastet i ejendommens baghave. Pænt sammenrullet og bundet med en strimmel fra Vejdirektoratet.
– Der er ikke sket skade på banneret, og det udgjorde som sådan ikke nogen fare for trafikken, da det var ophængt i bymæssig bebyggelse ud til et erhvervsområde. På den anden side af vejen er der opstillet og ophængt meget større reklamebannere for blandt andet byggemarkeder. Derfor undrer det mig, at netop banneret på min fars plankeværk er blevet fjernet, skriver Kenneth Jensen videre.
– Det kan selvfølgelig være en grov spøg fra modstandere af kampagnen. Men det forekommer usandsynligt, at andre end Vejdirektoratet – på den mest trafikerede vejstrækning i Frederikssund – vil bruge tid på at nedtage et banner der er opsat med 16 skruer for derefter at rulle det pænt sammen, binde det med jeres afmærkningsbånd og henkaste det i en have, vurderer han.
– Er det med ministerens billigelse, at Vejdirektoratet kan handle som det her er tilfældet, når et banner repræsenterer en anden mening end den, Vejdirektoratet har, skriver Kenneth Jensen, der har sendt en lignende forespørgsel til Vejdirektoratet uden at få svar.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »