Juletræstænding i Jægerspris aflyses

0

Men det store juletræ kommer til byen og arrangørerne bag satser på, at Jægerspris kommer styrket ud af den svære periode

JÆGERSPRIS: – Vi er desværre nødt til at aflyse årets juletræstænding i Jægerspris, skriver Kulturhuset Rejsestalden og Jægerspris Netværk i en pressemeddelelse. 

– Det er ikke lige den bedste tid at samle 1.500 mennesker på den hyggelige gårdsplads foran Rejsestalden. Men byen skal heldigvis ikke undvære det store juletræ, fortæller Anja Boe, der er leder i Rejsestalden.

Kong Frederik den Syvendes Stiftelse paa Jægerspris har traditionen tro skænket byen det otte meter høje juletræ og Ebbe Bredahl Kristensen, El-dam og SuperBrugsen står bag afhentning, opsætning og lys.  

Juletræet kan ses på Rejsestaldens gårdsplads fra første søndag i advent.

Juleudsmykningen skal byen heller ikke undvære. 

Frivillige fra Jægerspris Netværk sørger nemlig for, at byen igen rammes smukt ind i november og december måned. 

Foreningen håber, at de fine juletræer med lys kan lyse lidt ekstra op i en svær tid. 

– Juletræstændingen er et tilløbsstykke her i Jægerspris, fordi det er en rigtig hyggelig begivenhed. Så vi kommer til at savne at slutte året af med den tradition. Men mens vi venter på at kunne samles, så kig forbi og se det smukke juletræ, besøg Rejsestaldens virtual reality udstilling eller gå en tur i vores dejlige skov, lyder opfordringen. 

Juletræstænding og kulturaftenen Blå Nat er de store tilbagevendende begivenheder, som Rejsestalden og Jægerspris Netværk i mange år har samarbejdet om. 

– Vi har gode idéer til nye tiltag i 2021, så vi satser på, at Jægerspris kommer styrket ud af denne svære periode, slutter Anja Boe. 

Deltag i debatten
Share.

About Author