Pernille Højmark gæster JAS

0

FREDERIKSSUND: Den 27. og 28. november kommer Pernille Højmark, og Det Kompetente Orkester til JAS for at levere en musikalsk, sjov, hyggelig og sikker aften.

Alle coronarestriktioner bliver overholdt til perfektion, så man trygt kan købe en billet og nyde koncerten. 

– “Nå, tænker man måske. Hvorfor skal jeg købe billet til det?. Hvad er nu det for noget?. Det er blandt andet musik fra mit solo album: “Portræt”, som udkom for et lille års tid siden. Vi spiller også nogle af mine yndlingssange fra en masse andre skønne kunstnere, fortæller Pernille Højmark.

– Det er sange om livet, forelskelse, eufori, op- og nedture, sorg, fis i kasketten, og om at ha’ en lang, lang hale, af skandale på skandale. – Hvis det er rigtig ,hvad min veninde siger: “skandalen er et værn mod det småborgerlige”, så vil jeg altså sige, at jeg har værnet godt!, lyder det fra sangerunden, der kommer med et fem-mands store orkester.

Lidt af en luksus oplevelse i de her coronatider, hvor der ellers kun bliver skåret ned.

Deltag i debatten
Share.

About Author