Julegaver til udsatte børn

Julegaver til udsatte børn

”Ønsketræet” sørger for julegaver til udsatte børn i Frederikssund for tredje år i træk

FREDERIKSSUND KOMMUNE: For tredje år i træk kan udsatte børn i Frederikssund Kommune se frem til at få et juleønske opfyldt.

Det sker gennem juleinitiativet ”Ønsketræet” som foregår i et samarbejdet mellem EDC Poul Erik Bech-butikken i Frederikssund, organisationen Julehjerter – Jægerspris og Omegn og lokale borgere, som sørger for at købe julegaverne.

Fra den 6. november til den 10. december kan borgere i og omkring Frederikssund komme forbi EDC Poul Erik Bech-butikken på Ny Østergade 1A i Frederikssund og hjælpe udsatte børn i Frederikssund Kommune med at få opfyldt et juleønske.

– Julen er hjerternes fest, og det handler om at hjælpe hinanden, så alle får den bedst mulige jul. Hos EDC Poul Erik Bech Frederikssund vil vi gerne hjælpe de udsatte familier, så deres børn også kan få en mindeværdig jul med hygge, glade stunder og ikke mindst får deres ønsker opfyldt, fortæller Simon Herløv, partner og ejendomsmægler i EDC Poul Erik Bech Frederikssund.

– De sidste par år har vist, at der er behov og efterspørgsel efter julehjælp i lokalområdet, men også at de lokale står klar til at bakke op om initiativet.

– Vi er utrolig taknemmelige for den opbakning, vi har haft de sidste to år, hvor vi har hjulpet omkring 90 børn pr. år med at få opfyldt deres juleønske.

Børnenes ønsker indsamles i samarbejde med den lokale organisation Julehjerter – Jægerspris og Omegn og Charlotte Drue, og hænges derefter op på juletræet hos EDC Poul Erik Bech i Frederikssund.

Herfra kan de lokale plukke et gaveønske fra træet i ejendomsmæglerbutikken, købe gaven og aflevere en indpakket gave i ejendomsmæglerbutikken, hvorefter julegaven bliver givet til det udsatte barn.

Der er fastlagt et prisleje på 200 til 250 kroner pr. gave.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »