Hvornår kommer Justitsministeren?

0

LÆSERBREV

Af Inge Messerschmidt
gruppeformand DF

Da Dansk Folkeparti på byrådsmødet 2. marts i år rejste en sag om den utryghed, der findes hos borgerne rundt omkring i kommunen, blev byrådet blandt andet enige om, at der skulle sendes en invitation afsted til Justitsministeren.

Et besøg i Frederikssund skulle vise det store behov, der er for mere politi og en lokal politistation, således at betjentene som før i tiden kender både nærmiljøet og borgerne. En vigtig detalje i det virkelige liv.

Vi er så netop blevet orienteret om, at der er sendt en invitation afsted, men at Justitsministeren ikke kan afse tid lige nu til at komme til Frederikssund.

Var det så det?

Det håber Dansk Folkeparti ikke.

Selv om tiden går, og der er fokus på andre ting, findes utrygheden stadig hos mange borgere. Og det er ikke ok, at vi skal gå så meget på kompromis med folks livskvalitet.

Derfor vil Dansk Folkeparti tage borgmesteren på ordet om, at der vil blive inviteret igen og med jævne mellemrum minde om den fælles beslutning, vi tog tilbage marts måned samt vigtigheden i, at ministeren kommer hertil og får et indblik i de udfordringer, vi har.

En fælles beslutning skal ikke gå i glemmebogen, fordi der gives afslag på første invitation.

Læserbreve

Share.

About Author

Avatar photo