Hvorfor nu det?

Hvorfor nu det?

Læserbrev

Af Brugerrådet i Skibby
Sekretær Jytte Løvhøj

Jeg har til min store undren erfaret, at Frederikssund Kommunes regelmæssige indlæg med forskellige konkrete oplysninger til borgerne, nu mangler i begge lokalaviser.
Og hvorfor spørger jeg ?
Som aktiv i Brugerrådet er det min erfaring, at der stadig er en halv til en hel generation af ældre mennesker, der ikke selv kan bruge PC eller IT uden hjælp – og derfor må bruge tid, når de får besøg af familien til at løse problemerne. Og ikke til hyggeligt samvær, hvilket vel er meningen med besøgene til de ældre.

Da mange af de personer ,der kommer i Brugerrådet, er i den kategori, er det min erfaring, at de ofte får informationer i lokalaviserne.

Det må være muligt at hjælpe alle de mange ældre, vi har i kommunen, ved at genoptage disse kommunale oplysninger i aviserne.

Der må være et budget sat af til generelle oplysninger.

Jeg mener, kommunen forsømmer sin oplysningspligt over for ældre ikke it-kyndige borgere.

Så derfor opfordrer jeg til, at de kommunale informationer i lokalaviserne genoptages.

Jeg spørger bare – fordi jeg synes, det er manglende service over for de ældre at nedlægge denne information, det er forkert, at det går ud over blandt andet de ældre.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »