Husk at handle lokalt

Husk at handle lokalt

SKIBBY: En række ildsjæle fra foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet ønsker at slå et slag for, at man husker at støtte de lokale erhvervsdrivende.

Derfor har de startet kampagnen ”I Skibby handler vi lokalt”.

I Skibby kan man få alt fra top til tå og Bymidten kan prale med at være Hornsherreds største indkøbscenter.

Det er de færreste byer på størrelse med Skibby, som har så rigt et butiksliv.

Det er noget ganske særligt, og det er derfor også noget, der bør værnes om.

– I disse tider er det særligt vigtigt, at vi husker vores lokale butikker og støtter dem, lyder det fra detailudvalget fra Skibby Aktive, som står bag kampagnen.

Ønsker man, at Skibby vedbliver med at blomstre med butikker og handlemuligheder, skal man støtte dem i dag så de også er der i morgen”.

Lokale juleindkøb

Kampagnen ønsker at huske borgerne på at bruge de lokale butikker både i hverdagen, i juletiden og til julegaveindkøbene.

Derudover ligger der bag kampagnen også et ønske om, at de lokale butikker skal blive bedre til at støtte og hjælpe hinanden.

– Vi kunne sagtens hver især fortælle folk, at det er vigtigt at de støtter os, hvis de forsat ønsker, vi er her. Men vi står meget stærkere – og vores budskab er stærkere – hvis vi står sammen og støtter hinanden, er budskabet fra detailudvalget.

Udvalgt håber at alle, både de lokale erhvervsdrivende og Skibbys borgere, vil hjælpe med at sprede budskabet om, at: ”I Skibby handler vi lokalt”.

Kampagnen vil køre på Skibby Aktives Facebook side, på online annoncer samt i Hornsherred Lokalavis.

Har man lyst til at blive en del af kampagnen, kan man kontakte Skibby Aktive på milas@nst.dk

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »