Historisk bilproduktion i Skibby

Historisk bilproduktion i Skibby
Niels Nielsen modtog genvalg som formand i Historisk Forening for Skibby-egnen den 14. april, hvor mere end 80 var mødt op til generalforsamling og foredrag.

SKIBBY: Der var mere end 80 til generalforsamling i Historisk Forening for Skibby-egnen torsdag aften den 14. marts.

En generalforsamling der – vanen tro- blev ganske hurtigt afviklet med genvalg til bestyrelsen, herunder formand Niels Nielsen.

Enkelte af deltagerne var eventuelt kommet mest for at høre foredraget efter mødet om ”Bilproduktion i Danmark”, som Erich Karsholt fortalte om i halvanden times tid.

I tiden fra efter 1. verdenskrig til midt i 1970’erne blev der samlet op mod en million udenlandske bilmærker på samlefabrikker i Danmark, som Erich Karsholt har skrevet en både står og flot bog om, der hedder ”Dansk bilproduktion”.

Anker Jørgensen i april

Næste foredrag i Historisk Forening er den 11. april med Bjarne Henrik Lundis, der har skrevet flere bøger om Anker Jørgensen og arbejderbevægelsen.

Det foregår som altid i Sognegården på Selsøvej i Skibby.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »