Hashklumper og en forsvunden ged

Hashklumper og en forsvunden ged

HORNSHERRED: – En 22-årig mand blev i sidste uge stoppet på Jernbanegade. Han fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder og visiteret. I sigtedes jakkelomme blev der fundet tre færdigrullede joints, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporterne fra den forgangne uge.

Godt en time senere var det en 23-årig mand, som blev stoppet samme sted, ved Frederikssund Station. Da han blev visiteret fandt politiet en klump hash i hans jakkelomme. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring,

Den efterfølgende dag blev en 28-årig mand stoppet på Frederiksværkvej. Han var i besiddelse af en hashklump på to gram samt en kniv. Der blev efterfølgende på ransaget på hans adresse, hvor der blev fundet mere hash.

Senere på ugen blev der – i forbindelse med mistanke om opbevaring af narkotika – foretaget narkohundesøg med narkohunden Vaks på Frederikssundsvej. I en lomme på en jakke fandt politiet en pose med amfetamin. En 26-årig mand er sigtet i sagen. I samme forbindelse fandt Vaks en klump hash. For det er en 33-årig mand sigtet.

I forbindelse med en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan blev kældrene under en bebyggelse på Rosenvænget afsøgt med narkohundene Vaks og Pelle. På et varmerør i loftet blev der udfundet syv gram hash.

Ged fandt selv hjem

En 65-årig mand fra Skibby meldte torsdag aften sin ged savnet.

Heldigvis fandt den 1-årige ged selv hjem efter at være løbet ud af indhegningen, fortæller Nordsjællands Politi.

Foto: Pixabay

Andre artikler fra denne uge