Gratis musikforestilling i præstegårdshaven

Gratis musikforestilling i præstegårdshaven

SÆBY: Tirsdag den 13 juni byder Sæby & Gershøj menighedsråd på både mad og kultur i den smukke præstegårdshave i Sæby, når bandet Mongotube opfører ”Prædikerens Bog” sammen med skuespilleren Baard Owe.
Det hele starter kl. 18:00, hvor der serveres pastasalat og økologiske pølser i det fri og kl. 19:00 opføres så forestillingen ”Prædikerens Bog” under åben himmel.
Forestillingens udgangspunkt er Prædikerens Bog fra Bibelen.
12 kapitler er blevet til en forestilling med 12 sange, som fremføres af bandet Mongotube. Musikken er skabt af Lotte Arnsbjerg og Torben Egeris
Lotte Arnsbjerg udgav i 2005 albummet Salmernes Bog. Projektet fik megen opmærksomhed og spillede over 100 koncerter i kirker og på forskellige gallerier og musiksteder. En musikalsk bearbejdelse af Prædikerens Bog har rumsteret siden Lottes arbejde med Salmernes Bog tilbage til 2001, men det er først i samarbejdet med Torben Egeris, at projektet har fundet sin musikalske form. Prædikerens bog – En musikpoetisk inspiration er fortsættelsen af dette arbejde med afsæt i bibelske tekster.
Mongotube består af Torben Egeris på klaver og keyboards, Lotte Arnsbjerg på vokal, Ayi Solomon på percussion og Mikkel Nordsø på guitar. Mange kender sikkert sidstnævnte fra hans tid i Sneakers, ligesom mange nok også kender Lotte Arnsbjerg fra forskellige roller på teater, tv og film.
Der er lagt op til en sommeraften med gode sange og tankevækkende tekster – og skulle vejret imod alle forventninger svigte, så bliver både spisning og musikforestilling flyttet indendørs i Sæby kirke.
Man er velkommen til kun at se forestillingen der, som nævnt, begynder kl. 19:00, men vil man også gerne deltage i spisningen fra kl. 18:00, så kræver det tilmelding på forhånd hos sognepræst Helene W. Rasmussen på e-mail til hra@km.dk eller på telefon 27 13 98 93.
Maden koster 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn. Der vil være borde og bænke, tallerkener, glas og bestik. Der kan købes drikkevarer.
Man læse mere om forestillingen på kirkernes hjemmeside troweb.org eller på forestillingens hjemmeside praedikerensbog.com

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »