Fri parkering Frederikssund

Fri parkering Frederikssund

Af Tina Tving Stauning (A)
Formand for Teknisk Udvalg
Frederikssund Byråd 

Jeg er ganske enig med Inge Messerschmidts læserbrev om parkering i Frederikssund, selv om det ikke er den kommunale parkeringsvagt, der sætter gule sedler i forruden. Det er en af de mange private parkeringsvagter, der også kontrollerer i byen på private parkeringsarealer. 

Den kommunale parkeringsvagt efterlader et gammeldags blåhvidt girokort.

Men uanset farve, er det en ubehagelig hilsen, der ydermere koster kommunen, efter at den tidligere borgerlige regering har ændret lovgivningen. 

Pengene kommer ikke i kommunekassen, men i statskassen. 

Der er derfor mange grunde til at kommunen går foran og dropper de restriktive parkeringsregler og bøder i byen. 

Jeg har derfor taget initiativ til at sagen bliver drøftet i Teknisk Udvalg og Byrådet i håbet om at samle et flertal for at ændre de kommunale regler. 

Og så håber jeg, som jeg tidligere har opfordret til, at de mange private også dropper de mange forskellige regler og parkeringsvagterne, selv om de tjener på fornøjelsen.

Lad Frederikssund blive en kommune med gratis og fri parkering. 

Det vil være godt både for butikker, gæster og turister samt alle borgere. 

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »