Frederikssund Festival bekræfter sin fortsættelse i 2024

Frederikssund Festival bekræfter sin fortsættelse i 2024
Arkivfoto. Frederikssund Festival

FREDERIKSSUND: Efter et udfordrende år fyldt med hårdt arbejde, nye ideer og dedikation meddeler Frederikssund Festival, at man fortsætter og vender tilbage i 2024.

Det er en milepæl, der fejrer ikke kun festivalens 41 årige historie, men også styrken og sammenholdet hos publikum, frivillige og lokalsamfundet som helhed.

Festivalens overlevelse blev truet af de foregående års negative resultater. Efter den netop afholdte generalforsamling, hvor bestyrelsen præsenterede og fik godkendt årets regnskab, har man nu den fornødne sikkerhed til at bekræfte, at Frederikssund Festival fortsætter.

Leon Røygaard, netop genvalgt som formand for Frederikssund Festival, udtaler:

– Vi er dybt taknemmelige for den overvældende støtte, vi har modtaget i løbet af det sidste år. Det har været hjertevarmende at se vores publikum og vores fantastiske frivillige træde til for at sikre festivalens overlevelse.

– Med godkendelsen af regnskabet med et overskud på 40.000 kroner på vores generalforsamling kan vi med sikkerhed sige, at Frederikssund Festival vil fortsætte og vende tilbage med endnu en fantastisk begivenhed i 2024”

Dermed kan festivalen – for første gang siden 2019 – uddele donationer til glæde for børne- og ungdomsformål i Frederikssund Kommune.

– Formålet med at afholde festivalen, er at uddele et eventuelt overskud til velgørende formål i kommunen. Derfor er det en stor glæde, at vi i år kan give noget tilbage til kommunens yngste borgere, fortæller Leon Røygaard.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »