Fortæl om dit møde med kommunen

Fortæl om dit møde med kommunen

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat et udvalg – Det gode borgerforløb – der skal arbejde med dialogen og samarbejdet mellem kommunen og borgere, erhvervsliv og foreninger.

Udvalget ønsker at få en forståelse af det, der fungerer godt i dag og det, der udfordrer og giver problemer i mødet mellem Frederikssund Kommune og kommunens borgere, foreninger og virksomheder.

Derfor opfordres borgere, foreninger og virksomheder til at besvare nogle få spørgsmål om deres seneste møde med kommunen.

Det kan være et brev, man har modtaget, et telefonopkald til kommunen, et fysisk møde på Rådhuset eller en selvbetjeningsløsning på kommunens hjemmeside.

Spørgeskemaet finder man på kommunens hjemmeside

Når man besvarer spørgeundersøgelsen er man anonym; navn og email bliver ikke koblet til ens svar.

Undersøgelsens resultater vil være springbræt for det det videre arbejde i udvalget med at forbedre mødet og samarbejdet mellem Frederikssund Kommune og kommunens borgere, foreninger og virksomheder.

På hjemmesiden kan man også læse mere om projektudvalget ”Det gode borgerforløb”.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »