Fra politiets døgnrapporter

0

Udpluk af anmeldelser til Nordsjællands Politi i den
forgangne uge.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Tricktyverier i Frederikssund: Onsdag eftermiddag  blev det anmeldt, at en 89-årig mandlig beboer på Rådhusvænget omkring klokken 11.30 havde fået besøg af en fremmed kvinde, som udgav sig fra at være fra kommunen. 

Kvinden tilbød hjælp til at handle, hvilket manden dog afviste at have brug for. Kvinden fik i forbindelse med samtalen adgang til køkkenet, hvor hun fik placeret beboeren i en stol, hvorefter hun undskyldte sig med at skulle hente noget i gangen. Derpå forsvandt hun fra stedet. Den mandlige beboer opdagede efterfølgende, at der var stjålet et større beløb i kontanter fra stuen. Det formodes derfor, at kvinden har haft en medgerningsperson, som har skaffet sig adgang til boligen under samtalen. Kvinden beskrives som: 25-30 år, 165-170 cm, spinkel af bygning, brun i huden med sort hår. Iført blå jakke med hvid skrift på kraven. Talte dansk. Medbragte chokolade.

Torsdag eftermiddag var en tricktyv på spil i en lejlighed på Ventevej. Her ringede en kvinde på og præsenterede sig som hjemmehjælper. Hun forklarede, at der var problemer med vandet i lejligheden ovenpå og bad om at komme ind for at se, om der også problemer i den pågældende lejlighed.

Da hun var gået igen, opdagede lejlighedens beboer, en 74-årig kvinde, at der var stjålet et kontantbeløb.

Tricktyven beskrives som en kvinde, østeuropæisk af udseende, 160-165 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med sort, langt hår. Hun bar mundbind og talte dansk med accent.

Brand i sommerhus
Jægerspris: Torsdag formiddag var der opstået brand i et sommerhus på Kysttoften. 

Politi og brandvæsen kom til stedet, men ilden var så voldsom, at sommerhuset udbrændte. 

Det formodes, at ilden er opstået på grund af et varmetæppe, som ikke er blevet slukket efter brug.

Deltag i debatten
Share.

About Author