Forfatter møder sine unge læsere

Forfatter møder sine unge læsere

SKULDELEV: Det var med stor glæde, at Frederikssund Bibliotekerne i starten af marts kunne give besked til lærerne fra to af kommunens skoler om, at børnebiblioteket har fået tilskud til at gennemføre to spændende forfatterbesøg i april måned.

Det er Statens Kunstfond der gennem puljen ”Levende litteraturmøder for børn og unge” har givet et tilskud på i alt 12.000 kroner til forfatterbesøg.

Forberedt til mødet

Nu fik alle eleverne fra overbygningen på Trekløverskolens afd. Marienlyst 12. april besøg af forfatter Lise Villadsen til en spændende samtale om hendes forfatterskab. Eleverne har sammen med deres lærere arbejdet med udvalgte værker fra Villadsens forfatterskab, både som tekst og lyd og eleverne havde forberedt spørgsmål, som de kunne stille forfatteren ved mødet.

Klar til Kamp

Torsdag 25. april kommer en anden forfatter til at møde en forventningsfuld gruppe elever fra Basen på Fjordlandsskolens afd. Skuldelev. Eleverne får nemlig besøg af forfatter Michael Kamp, hvis bøger har vakt stor læseglæde blandt eleverne, som derfor havde et kæmpestort ønske om at møde manden bag bøgerne.

Det glæder naturligvis kulturformidler fra Frederikssund Bibliotekerne, Christine Mossing.

– Jeg er utroligt glad for, sammen med de engagerede lærere på skolerne, at kunne være med til at gøre litteraturen levende for børn og unge i kommunen. Stor tak til Statens Kunstfond, for at gøre disse forfatterbesøg mulige, siger hun.

/TS

Andre artikler fra denne uge