Flygtede fra færdselsuheld

Flygtede fra færdselsuheld

Af Conny Probst

BILTRIS: En 12-årig pige fra Jægerspris blev i sidste uge påkørt af en bil, da hun gik over vejen i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. 

Bilen, en rød Porsche, kørte ad Elverdamsvej i nordøstlig retning og ramte pigen, der blev slynget op på forruden af bilen og herefter ned på jorden. Porschen blev ført af en kvinde, der efter uheldet kom ud af bilen tydeligt chokere med et mindre kæledyr i armene. Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand. Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at kvinden opfyldte de forpligtelser, det ifølge færdselslovens regler er pålagt en part i et færdselsuheld. Porschen blev efterladt på stedet.

Der var flere andre bilister, der havde overværet uheldet, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige. Hun havde fået et brud på sit ben og havde slået hovedet, så hun blev kørt til sygehuset til behandling. 

Politiet efterforsker sagen for at finde frem til den flygtede fører. På Porschen sad en nummerplade, der tilhørte en anden bil, en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag. Bilen, der samlede den kvindelige fører op, er muligvis identisk med den efterlyste VW Golf. De to flygtende beskrives som: A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Spids næse., Medbragte: En kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Tynd håret., Iført: Sort bomber jakke.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på telefon 114.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »