Flot medlemsfremgang

0

JÆGERSPRIS: Trods coronarestriktioner m.v. har Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris formået ikke kun at fastholde medlemstallet, men at øge det med over 50 medlemmer i 2021.

– I 2021 traf vi igen beslutning om at gennemføre alle vore aktiviteter i fuld udstrækning, men naturligvis altid efter myndighedernes anvisning, fortalte formand Ole Munch, da Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris holdt generalforsamling i Kignæshallen. 

– Vi stræber ikke nødvendigvis efter at blive flere eller mange. Det vigtigste er, at det enkelte medlem føler sig velkommen til fysisk aktivitet i et meningsfyldt samvær. Og beslutningen om at holde gang i aktiviteterne, må have været rigtig: Sidste år var vi 399 betalende medlemmer. Pr. 31.12.2021 er vi 451 medlemmer, altså en stigning på 52 medlemmer. Helt ærligt, så tillader vi os i bestyrelsen at være lidt stolte over fremgangen. 

– Alle de direkte, fysiske aktiviteter, inklusiv Dannerløbet, er og bliver klubbens eksistensberettigelse.  Vi er en gå-, løbe-, cykel- og fitnessforening i regi af Hjerteforeningen i Danmark.  

– Vi skaber selv vores økonomiske råderum ved at arrangere Hornsherreds største éndags-begivenhed, Grevinde Dannerløbet, og minder nok mere om en traditionel idrætsforening end om en patientforening, fortæller Ole Munch.   

– Tilmeldingerne til Grevinde Dannerløbet, søndag den 3. april strømmer ind, og løberne virker sultne efter at løbe et rigtigt motionsløb igen efter to års pause.

Share.

About Author