Flot medlemsfremgang

Flot medlemsfremgang

JÆGERSPRIS: Trods coronarestriktioner m.v. har Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris formået ikke kun at fastholde medlemstallet, men at øge det med over 50 medlemmer i 2021.

– I 2021 traf vi igen beslutning om at gennemføre alle vore aktiviteter i fuld udstrækning, men naturligvis altid efter myndighedernes anvisning, fortalte formand Ole Munch, da Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris holdt generalforsamling i Kignæshallen. 

– Vi stræber ikke nødvendigvis efter at blive flere eller mange. Det vigtigste er, at det enkelte medlem føler sig velkommen til fysisk aktivitet i et meningsfyldt samvær. Og beslutningen om at holde gang i aktiviteterne, må have været rigtig: Sidste år var vi 399 betalende medlemmer. Pr. 31.12.2021 er vi 451 medlemmer, altså en stigning på 52 medlemmer. Helt ærligt, så tillader vi os i bestyrelsen at være lidt stolte over fremgangen. 

– Alle de direkte, fysiske aktiviteter, inklusiv Dannerløbet, er og bliver klubbens eksistensberettigelse.  Vi er en gå-, løbe-, cykel- og fitnessforening i regi af Hjerteforeningen i Danmark.  

– Vi skaber selv vores økonomiske råderum ved at arrangere Hornsherreds største éndags-begivenhed, Grevinde Dannerløbet, og minder nok mere om en traditionel idrætsforening end om en patientforening, fortæller Ole Munch.   

– Tilmeldingerne til Grevinde Dannerløbet, søndag den 3. april strømmer ind, og løberne virker sultne efter at løbe et rigtigt motionsløb igen efter to års pause.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »