Et varmt og vellykket gadekærsmarked

0

SKULDELEV: Med sol fra en næsten skyfri himmel, blev det en varm affære for både udstillere og gæster ved lørdagens gadekærsmarked i Skuldelev.

Lokale kunstnere og kunsthåndværkere fik stor opmærksomhed fra de cirka 200 besøgende, og var en positiv fornyelse sammen med de mange loppestande. 

– Varmen var en udfordring for Bylauget, der skulle følge med salget af kolde vand. Men det lykkedes, og dagens omsætning i både pølser, flæskestegssandwich, øl, vin og vand er et kærkomment overskud på dagen, fortæller bylaugs-oldermand Jørgen Christenen.

Rune og Søren Sandbjerg fra Hornsrock underholdt og skabte en dejlig stemning på pladsen med deres musik og sang. Hoppeborgen var som sædvanligt et trækplaster for børnene hele dagen, lige som ponyridningen blev flittigt brugt.  – Det var dejligt igen at kunne lave et populært arrangement, hvor folk kan mødes, efter den lange nedlukning. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra vores besøgende og ikke mindst lopper og kunstnere, der havde haft en virkelig god dag med god stemning. Vi glæder os allerede til næste år. 

Foto: Steen Westh

DSC_8038
DSC_8043 2
DSC_8053
DSC_8055
DSC_8058
DSC_8065
DSC_8068
gadekærsmarked_skuldelev_steenWesth
Deltag i debatten
Share.

About Author