Døgnrapporter – i den forgangne uge

0

HORNSHERRED: Drenge blev sat til at rydde op, Jægerspris: En borger ringede klokken 00.44 natten til torsdag til politiet og anmeldte, at nogle drenge gik rundt på Møllevej kastede ting op på skolens tag.

En patrulje kørte til stedet og traf ni drenge i alderen 14-15 år fra lokalområdet. De blev sat til at rydde op, og da de var færdige med det, blev de sendt væk fra området.

Tourglad borger tilrettevist, Munkholmvej: klokken 23.06 var en mand i færd med at skrive ”Chris Anker Sørensen” på tværs af vejen, da en af politiets motorcykelbetjente kom forbi. Manden blev formanet om, at det skulle vaskes væk fra vejen igen.

Hvis borgerne ønsker at skrive/tegne på vejbanen ifølge med touren skal det ske med kridt, der nemt kan fjernes igen. Hvis det sker med blivende maling, kan det blive betragtet som hærværk.

Dømt for stribe af svindelsager på Den Blå Avis: En 25-årig mand fra København er ved Retten i Roskilde straffet med 15 måneders ubetinget fængsel for en stribe svindelsager på Den Blå Avis.

Manden brugte en række forskellige profiler på Den Blå Avis til at sætte ting til salg, som han aldrig sendt til de folk, der overførte penge til ham.

Det var blandt andet store Lego sæt, Sonos højtalere, Air pods, billetter til Roskilde Festival og Play stations, som manden lod som om, han ville sælge.

Svindlen stod på fra november 2021 og frem til april 2022.

I alt blev 32 personer rundt om i landet på den måde snydt for i alt lige knap 80.000 kroner.

Butikstyveri, Frederikssund: Personalet i Kvickly på Nygade anmeldte klokken 19.08, at en ung mand blev tilbageholdt i forretningen, idet han havde stjålet en vare derfra.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge mand, en 15-årig fra Jægerspris, som blev sigtet for butikstyveri.

Grundet hans unge alder blev der efterfølgende taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

Share.

About Author

Avatar photo