– Det har gjort en stor forskel

– Det har gjort en stor forskel

SKIBBY: Den 1. april åbnede Mynte & lavendel i nye lokaler i Bymidten, nemlig i de lokaler, hvor MinorSystems tidligere havde til huse. Og det har gjort en kæmpe forskel, fortæller indehaver Mette Bengtson.

– Det er meget bedre her. Før kunne folk ikke få øje på mig, og mange troede, at jeg kun solgte blomster. Jeg har haft folk, der er kommet for at bestille bårebuketter.

– Efter at jeg er flyttet ind på midten med min butik, er der kunder, der har glædet sig over, at der er kommet sådan butik til Skibby. Til trods for, at jeg har været her siden sidste sommer.

Større cafeområde

I den velassorterede butik med blomster, planter, brugskunst, krystaller og tøj er der også en lille café med kaffe, et stort udvalg af the og lækre chokoladefristelser.

Det bliver der meget mere af fremover, fortæller Mette Bengtson.

– Når det bliver lidt varmere i vejret, så kommer der en udendørs café på siden af huset. Og så udvider jeg det søde med forskellige kager og croissanter.

Et af butikkens mange nye tiltag er er luksus-genbrugstøj.

Mette Bengtson har også flere aftenarrangementer på tapetet og satser på at holde to til tre om måneden.

-Jeg har lige haft et velbesøgt arrangement med en shaman, og min romsmagning er udsolgt. Der kommer flere arrangementer fra den alternative verden fremover, og pt. er jeg i gang med at planlægge et te-selskab og en cocktail-smagning. Folk skal til at abruge byen noget mere, siger hun.

Pt. er der også en maleriudstilling i Mynte & Lavendel. – Der er en lokal kunstner. Jeg kan gode lide hendes billeder, de passer godt ind i mit koncept, fortæller indehaveer Mette Bengtson. Foto: Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »