Det er den gældende lovgivning

0

Af Inge Messerschmidt DF,Gruppeformand 

Så skete det igen. Debatindlæg af Dansk Folkeparti om “Danmark som udrejseland” læses ikke ordentligt, men mistolkes i stedet. Det ses tydeligt i viste modsvar. 

Endnu en gang skydes Dansk Folkeparti noget i skoene, som er fuldstændig irrelevant. Det, der henvises til, at Dansk Folkeparti hetzer, er slet ikke det, jeg beskriver. 

Men hvis man synes, det er ok, at en kriminel gruppe unge ikke etniske danskere endnu en gang overfalder og bestjæler en dansker, lukker man virkelig øjnene for virkeligheden. 

For det er det, jeg forholder mig til. Jeg mener ikke, den stigende kriminalitet og dominansvold mod danskere er ok. Men sådan er vi jo så forskellige. 

Jeg har bare ikke lyst til at lukke øjnene for virkeligheden og i stedet lulle mig ind i en eller anden form for fordrejet Tornerose virkelighed. 

Det samme skete på december måneds byrådsmøde, hvor Beskæftigelsesplan 2021 skulle godkendes, som den skal i alle landets byråd inden årets udgang.

Det er en rigtig god beskæftigelsesplan for Frederikssund, som klart beskriver de mål, der arbejdes efter på de forskellige beskæftigelsesområder.

Dog manglede der noget vigtigt. 

Ifølge lov “L140, der omhandler udlændingeloven, integrationsloven, repatrieringsloven og forskellige andre love”, skal det i planen tydeligt beskrives, hvordan vi i Frederikssund kommune på linje med andre kommuner arbejder med repatriering/hjemsendelse af flygtninge og familiesammenførte til flygtninge. 

Men ikke et ord beskriver dette. 

Det gjorde Dansk Folkeparti opmærksom på på byrådsmødet, da det da må være en fejl ikke at følge lovgivningen. Men nej! 

Jeg ved godt, at det er Dansk Flygtningehjælp, der beslutter, hvornår den enkelte flygtning eller familiesammenførte kan rejse hjem. 

Men det er kommunens opgave at informere og motivere, så den enkelte er helt klar på, hvilke muligheder der er, når sikker hjemrejse er mulig. 

Det skal ifølge L140 beskrives i Beskæftigelsesplanen, men det mener resten af byrådet i Frederikssund ikke er nødvendigt. 

Er det bare endnu en hetz fra Dansk Folkeparti? Nej, for hvordan kan det være en hetz at følge gældende lovgivning?”

Deltag i debatten
Share.

About Author