Det blev en god Blå Nat over Jægerspris

Det blev en god Blå Nat over Jægerspris

Årets kulturnat – Blå Nat – trak mange mennesker til. Der blev budt på masser af musik, erotiske tegninger, loppemarked og mange andre spændende og sjove aktiviteter. Arrangørerne kan helt bestemt være tilfredse med aftenens forløb.

Af Palle Bruselius

 

 

JÆGERSPRIS: Blå Nat kan beskrives som et overflødighedshorn af aktiviteter. Alle kunne på årets kulturnat finde en eller flere ting, som de fandt særligt interessante – så stor var variationen af aktiviteter.
Blå nat bød nem på oplevelser i hele byen.
Hovedgaden blev forvandlet til gågade i tidsrummet 15:00-22:00 – iklædt flag og blå balloner.
Det var muligt at handle i byens butikker hele aftenen, og opleve, at mange af butikkerne havde gjort lidt ekstra ud af aftenen.
Der var naturligvis traditionen tro også Dannermarked, der som altid foregik på den afspærrede del af hovedgaden.
Rejsestalden var centrum for en masse musik, spillet og sunget af en række bands, kor og solister. Musikken kunne høres fra scenen, på gårdspladsen og på hovedgaden.
The What, Westfall & Grann og Niels Sømand var nogle af de musikalske navne. Også Baunehøj Efterskoles elevkor bød ind med musik. Årets Kulturstok blev uddelt.
De kunstinteresserede kunne gå til fernisering på en udstilling af kunstreren Ib Spang Olsens erotiske tegninger i Rejsestalden.
Blå Nat var igen arrangeret af Rejsestalden og Jægerspris Netværk.

Andre artikler fra denne uge