Der skal ledes efter 20 år gamle beviser

Der skal ledes efter 20 år gamle beviser

Punkt1-kæden med butikker fordelt over hele landet fylder 20 år. Det fejrer man med en række overraskelser til kunderne, heriblandt en helt særlig konkurrence med præmier for 283.325 kroner på landsplan.

FREDERIKSSUND: Den 29. september 2003 slog punkt1 dørene op for første gang og blev hurtigt Danmarks største hvidevarekæde.

Nu kan kæden fejre 20 år med lave priser og høj service – og det skal fejres med gode tilbud og masser af konkurrencer, fortæller Sune Jensen fra punkt1 Frederikssund.

– I den største konkurrence, hvor der findes en lokal vinder i hver eneste punkt1-by, efterlyser vi alle lokale kunder, der har en 20 år gammel vaskemaskine af et vilkårligt brand.

– Kan vores lokale kunder komme ind til os og sandsynliggøre, at deres vaskemaskine er minimum 20 år gammel – for eksempel ved hjælp af en kvittering, et billede fra digitalkameraet med dato på eller lignende. Så har de chancen for at vinde en spritny Miele vaskemaskine inklusiv gratis levering og tilslutning.

– Mieles vaskemaskiner er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid på op til 20 år. De heldige vindere kan derfor se frem til at modtage en præmie, de får glæde af mange år frem.

Tre kæder

Når vores kunder begynder at lede efter gamle kvitteringer, så skal de huske, at punkt1 er en sammenslutning af de tre kæder, ServiceRingen, Snehvide og Elkøb, forklarer Sune Jensen.

– Så hvis kunden har købt sin +20 år gamle vaskemaskine hos os, kan det være en kvittering fra en af de tre kæder, der skal kigges efter. Men i øvrigt er det ligegyldigt, hvor maskinen er købt. Alle er velkomne til at deltage i konkurrencen.

Der sættes én vaskemaskine på højkant i hver af punkt1’s butikker – og der er således præmier for hele 283.325 kroner på landsplan.

De lokale vindere af konkurrencen bliver offentliggjort på punkt1s lokale Facebooksider tirsdag den 24. oktober.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »