Cirkus Trapez kommer til byen

Cirkus Trapez kommer til byen
Der bliver både vrinsk og miav i Cirkus Trapez, der kommer til Jægerspris.

JÆGERSPRIS: Cirkus Trapez kommer til Jægerspris og opfører en rigtig familieforestilling fyldt med traditionelt cirkus med en moderne twist i børne- og øjenhøjde. Det foregår i Jægersprislejren tirsdag 21. maj kl. 17.00.

Grin, vrinsk og miav

I Cirkus forenes familien rundt om manegen i et magisk univers, hvor det helesker her og nu, i fællesskab med hinanden, artister og dyr. Det er grin, smil, vrinsk, miav, samsmuld, musik i en herlig blanding. Det er glæden ved at se børnenes jubel og engagement og stoppe tiden for en kort stund, som gerne skulle skabe gode fælles minder.

I drømmenes verden

Årets forestiling hedder ”I drømmenes verden”. Cirkusprinsessen har en drøm, om at hun vil være cirkusdirektør, så hun arbejder hårdt for at lære alt det, man skal kunne.

På en velfortjent ferie falder hun i søvn på hotellet og drømmer, at drømme kan blive virkelige. Hun er blevet cirkusdirektør. I drømmen møder hun artister og dyr. Hun oplever akrobatik nede og oppe i luften, klovnerier, jonglering, hest, ponyer, katte og fritter. Men bliver hendes drøm til virkelighed?

Billetter købes på www.cirkus-trapez.dk eller ved billetlugen fra en time før forestillingen.

/TS

Andre artikler fra denne uge