Bliv klar til livet som senior

Bliv klar til livet som senior

SKIBBY: Når livet som senior nærmer sig, kan der være mange spørgsmål som trænger sig på: Hvordan holder jeg mig sund og rask? Kan jeg blive i min bolig resten af livet både økonomisk og helbredsmæssigt?

Det og meget mere kan man få svar på, når Frederikssund Kommune inviterer nye og kommende seniorer til informationsmøde tirsdag den 6. november klokken 17 til 19 i Ældrecenteret på Nyvej 7b. 

Her kan man blandt andet møde forskellige medarbejdere fra Frederikssund Kommune, som fortæller om alt fra pension og et sundt og aktivt liv til teknologiske hjælpemidler. 

Man kan eksempelvis høre om tilskud, sundhedstilbud, forebyggende hjemmebesøg, bolig, hjælpemidler, velfærdsteknologi og hverdagsrehabilitering.

Derudover deltager Ældrerådet med en stand, ligesom Ældrecentret, Ældre Sagen og Danske Seniorer er blevet inviteret til at opstille en stand. 

Informationsmødet er gratis, der er ingen tilmelding, og alle er velkomne.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »