Bilhuset inviterer til reception

Bilhuset inviterer til reception

KIRKE SAABY/KIRKE HYLLINGE: Siden Autoværk (Opel Kr. Hyllinge) og Vester Såby Auto-Service pr. 1. januar satte gang i et generationsskifte i begge bilhuse – og skiftede navn til Biilhuset Midtsjælland, har der været travlhed i de to værksteder, der nu er ét firma med to afdelinger.

Bilhuset på Dyvelslystvej har fået helt nye udstillingslokaler, nye facader, nye vinduer og døre og nye lofter. 

I gennemsnit står der 45 brugte biler i de to afdelinger; 30 i Kirke Såby og 15 i Kirke Hyllinge.

Det kan man se nærmere på, når Bilhuset Midtsjælland holder åbningsreception på Dyvelslystvej 7 fredag den 23. august fra klokken 13.

  I Kirke Hyllinge har vi bilsalg og pladeværksted/klargøring. I Kirke Såby har vi bilsalg og serviceværksted, hvor alle mekaniske reparationer udføres, fortæller Kristian Sørensen – søn af den tidligere ejer af Autoværk i Kirke Hyllinge – og Anders Heelsberg Jørgensen, der er tredje generation af Vester Såby Auto Service. 

Alle mekanikere er fulgt med over i det nye set-up, og de to ”unge” ejere bestræber sig på fuldt ud at Bilhuset Midtsjælland videre i samme ånd.

– Sammenlægningen af de to firmaer er sket for at kunne yde en endnu bedre service og kunne præstere et større udbud af biler, fortæller Kristian Sørensen og Anders Heelsberg Jørgensen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »