Badmintonklub holdt sponsorcykelløb

Badmintonklub holdt sponsorcykelløb

KIRKE HYLLINGE: Kirke Hyllinge Badminton har afviklet et sponsorcykelløb. Og i år var det lidt mere specielt, da det var 20-års jubilæum.

Igennem de sidste 20 år har Kirke Hyllinge Badminton indsamlet over en million kroner. Pengene er gået, og går stadigvæk, til ungdommen i klubben.

I strålende solskin og med en masse heppende mennesker startede cykelløbet fra gadekæret i Kirke Hyllinge, hvor en rute på cirka en kilometer dannede rammen om, hvor mange omgange cykelrytterne kunne nå at cykle på en time.

Der var 31 cykelryttere, der stillede til start, og som alle har været ude at finde deres egne sponsorer blandt familie, venner og virksomheder.

Cykelrytterne er enten badmintonbørn, trænere, bestyrelse eller venner af klubben, og der bliver både cyklet på racercykel, tandem og almindelige cykler.

Denne gang blev der i alt cyklet ind for 73.033 kroner. Et rigtig flot resultat, som viser, at en masse gerne vil støtte op om klubben.

Som altid var det Susanne Karlsen, der havde fundet flest sponsorer. Hele 36 kontrakter var underskrevet, og det var også med til, at Susanne cyklede flest penge ind; hele 17.726 kroner.

Philip Christiansen kom på en 2. plads med 7.688 kroner og Jeanette Nielsen på en 3. plads med 7.248 kroner.

Felix Schmidt Haning blev den ungdomsrytter, som cyklede fleste penge indd. Et flot resultat på 2.430 kroner.

Dan Brix Pedersen fik i år kamp til stregen med at cykle flest runder, da han og Benjamin Christiansen begge cyklede 47 runder.

Livemusik og grillmad

Da det var jubilæumsår, skulle der gøres lidt ekstra ud af det. Derfor var der i år arrangeret livemusik med det lokale band Bramfri, som blandt andet har lavet Lejre sangen ”’Skjoldungernes Land”.

Den blev selvfølgelig også spillet under cykelløbet.

Traditionen tro kunne de fremmødte nyde deres aftensmad fra Slagter Anders, som serverede flæskestegssandwich og grillpølser.

Den lokale slagter havde sponseret al maden, så indtjeningen gik ubeskåret til klubben.

Andre artikler fra denne uge