Akvareller i kulturhuset

Akvareller i kulturhuset

KULHUSE: Billedkunstner Annelise Pio udstiller akvarelmalerier i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus i weekenden lørdag den 8. og søndag den 9. juli, klokken 13 til 17.

Lørdag klokken 13.30 er der fernisering, hvor Annelise Pio fortæller om arbejdet med værkerne. Derudover er hun til stede under hele udstillingen.

– For mig er akvarellen blevet et omdrejningspunkt. Det er her, jeg henter energien og begejstringen, når de flydende farver bevæger sig på papiret og danner figurer og mønstre. Det er her, lyset bryder frem ved siden af de dybe kontraster. Det er selve akvarellens sjæl, fortæller Annelise Pio.

Annelise Pio er kendt for sine akvareller og har en lang række udstillinger bag sig. Hun underviser i København og Nordsjælland såvel som på forskellige kurser i udlandet.

Hun har skrevet om akvarel til forskellige blade og magasiner, blandt andet Havelivet og i UK Leisure Painter.

Der er gratis adgang til udstillingen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »