40 år og 80’er-tøj

40 år og 80’er-tøj
Den første bestyrelse i Historisk Forening for Skibby-egnen fotograferet i 1982, dengang Historisk Arkiv lå på Hovedgaden i Skibby. Yderst til venstre foreningens nuværende formand, Niels Nielsen. Foto: Historisk Forening for Skibby-egnen.

SKIBBY: Historisk Forening for Skibby-egnen markerer sin 40 års fødselsdag torsdag den 6. oktober klokken 19 i Sognegården i Skibby.

Det sker ved i glimt at se tilbage på foreningens liv og aktiviteter illustreret af en masse billeder og anekdoter fra nuværende og tidligere formænd – suppleret af aftenens deltagere, der under kaffen med fødselsdagslagkage kan komme til mikrofonen og fortælle om oplevelser, der er værd at mindes.

Efter en times forenings-nostalgi vil kulturhistoriker Frederikke Heick fortælle om tøjmode gennem tiden og selvfølgelig gøre lidt ekstra ud af den karakteristiske 1980’er-stil i foreningens første år, herunder måske kommentere nogle af medlemmernes påklædning på de gamle billeder, der bliver vist under arrangementet.

Foredraget er gratis for foreningens medlemmer, Ikke-medlemmer betaler for foredrag, kaffe og lagkage.

Skibby

Andre artikler fra denne uge

Kunst i garagen


SKIBBY: Der er kommet et nyt galleri, Kunstgaragen, Hovedgaden 18 i Skibby. Ejeren, Carsten Bruun, der har været medlem af

Læs mere »