3 dage med Hornsrock

3 dage med Hornsrock

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SKIBBY: Fredag klokken 15 åbnede Hornsrock for 18. gang, og i løbet af den ekstra lange weekend kom gæsterne på arealerne ved  Fjordlandsskolen i  selskab med en række af de bedste bands og musikere fra lokalområdet. 

Mens de voksne hyggede sig med musikken, vennerne og hinanden, kunne poderne underholde sig med sumo-dragter, hoppeborge, elastikjumber og andre børneaktiviteter. 

Hornsrock startede under navnet Hornstock i 2001 af en flok lokale musikere, der fik lyst til at holde en stor havefest. Den første festival blev holdt i 2002 i den daværende formands store baghave i Gerlev med 500 betalende gæster. To år senere flyttede festivalen til større forhold ved Fjordlandsskolen. 

I 2012 ændrede festivalen navn til Hornsrock. Den lille ændring af et enkelt bogstav skulle tydeliggøre, at den holdes i Hornsherred og primært er en festival for up-coming bands og musikere indenfor det rytmiske område, rock, blues, pop, rap, country, roots, bluegras, jazz, akustisk mm. 

Fotos: Steen Westh

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”39746,39747,39748,39749″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge