Vognmand har givet stafetten videre

0

Efter knap 50 år som selvstændig vognmand har Ole Carl Nielsen, Ejby solgt sin vognmandsforretning.

EJBY/KIRKE HYLLINGE:
I et stykke tid har det været slut med at møde Ole Carl Nielsen i den store grønne lastbil, hvor fronten er prydet med de 4 børnebørns navne, på gader og stræder.

Ole Carl Nielsen har overdraget lastbilen og hele kundekartoteket med tilhørende aktiviteter til Lasse E. Hansen, Enghavegård i Kirke Hyllinge.

– Jeg har gennem længere tid forsøgt at drosle lidt ned;  min kone gik på pension for nogle år siden. Samtidig har jeg været på udkig efter den rette køber. Det skulle gerne være en lokal, der var interesseret i at drive forretningen videre som lokal selvstændig vognmand, fortæller han. 

– Da Lasse Hansen så ringede for nogle måneder siden og spurgte om han kunne købe min lastbil, når jeg gik på pension, kom der pludselig skred i tingene. Nu er beslutningen taget, og det er jeg glad for, fortæller Ole Carl Nielsen.

Deltag i debatten
Share.

About Author