Vintergækken skifter adresse

Vintergækken skifter adresse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]FERSLEV: Siden 2006 har Theresa Olsen haft blomsterbutik i Bymidten 7. Med  alt inden for blomster til hverdag og fest. Og med alt inden for begravelsesbinderi.

Sidste dag på den adresse bliver den 2. april. Fremover binder Theresa Olsen buketter, kistepynt og kranse fra hjemadressen på Kirkegade 44.

– Der er ikke så mange strøgkunder i Skibby, og samtidig er det svært at skaffe personale. Det er heller ikke okay, at jeg har begravelser om formiddagen, så kunderne kommer til en lukket butiksdør. 

– Så i slutningen af januar tog jeg en beslutning om at rykke teltpælene op. Jeg har brugt de sidste par måneder på at istandgøre vores garage og lave den om til et arbejdende værksted, fortæller hun. 

– Jeg arbejder tit 14 til 18 timer om dagen. Jeg har mange begravelser, og den sidste hilsen følger jeg altid helt til døren. Jeg kører selv rundt til kirkerne og dækker et meget stort område; Kirke Sonnerup, Kirke Såby, Rye, Kirke Hyllinge, Skibby, Jægerspris, Såby, Gershøj, Vintre Mølle, Ejby mv. 

– Nu kan man ringe og bestille, som man plejer, og aftale hvornår man afhenter, siger Theresa Olsen.

Vintergækken har fået lov til at flytte sit medlemsskab af Interflora med til Kirkegade, og hjemmesiden fungerer som hidtil. Dvs. at man stadig kan bestille buketter og gavekurve til udbringning, begravelsesbinderi, kirkegårdspynt mv. hos Vintergækken[/vc_column_text][vc_single_image image=”48145″ img_size=”800×400″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »