Vinge-ideer præsenteret for Byrådet

0

VINGE: Efter at Byrådet i august vedtog en ny udviklingsplan for Vinge, var der brug for ideer til, hvordan den skal omsættes til virkelighed. Derfor inviterede Frederikssund Kommune midt i oktober interesserede borgere til borgermøde i St. Rørbæk Forsamlingshus. Dagsordenen for mødet var netop den fremtidige udvikling i Vinge, og formålet var at spørge borgerne om deres ønsker og forslag til fremtidens Vinge.

Omkring 100 borgere tog imod invitationen og mødte frem med masser af ideer. På mødet var der særligt fokus på Vinges grønne hjerte og på byens centrum, og plancherne i forsamlingshuset store sal blev hurtigt fyldt op af gule sedler med forslag.

Blandt de mange ønsker og ideer til byens grønne hjerte var ting som en dirt track bane til mountainbikes, spiselige alléer og byskove, rekreative søer, pluk-selv blomstermarker og mulighed for dyrehold.

Ønskerne til byens centrale del gik blandt meget andet på kulturelle samlingssteder, dagligvarer, wifi, p-hus med ladere til elbiler og et kultur- og aktivitetshus.

På Byrådets møde den 15. december var idekataloget fra borgermødet vedlagt dagsordenen ved orienteringen om udviklingen i Vinge. 

Frederikssund Byråd og administrationen har dermed et idekatalog til fremtidig inspiration, som løbende vil blive brugt og genbesøgt for at søge borgernes ideer realiseret.

Hvis man vil læse mere om de mange forslag til indhold i Vinges grønne hjerte og centrum, kan man finde idekataloget på kommunens hjemmeside.

Foto: Andreas Albæk.
Foto: Andreas Albæk.
Share.

About Author