Venstre udpeger erfaren kandidat til regionsrådsvalget

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Planen er klar: Til efteråret skal Venstre og borgerne i Frederikssund Kommune repræsenteres af den lokalpolitiske veteran Morten Skovgaard i regionsrådet i Hillerød, hvor sygehuse og sundhed er hovedopgaverne. 

Det blev fastlagt på et virtuelt opstillingsmøde.

53-årige Morten Skovgaard er i gang med sin femte valgperiode på rådhuset. Han er medlem af Velfærdsudvalget og formand for Uddannelsesudvalget med ansvar for blandt andet kommunens skoler.

– Med snart 20 år i byrådet synes jeg i al beskedenhed, at jeg har noget at bidrage med. Det er meget vigtigt, at den vestlige del af regionen har en stemme i regionsrådet. 

– Vores befolkning vokser, og vi får flere ældre, så sundhed får endnu større betydning. Jeg vil kæmpe for, at vi fastholder vigtige funktioner på Frederikssund Sygehus. Her bør fortsat være skadestue, ligesom andre opgaver kan løses lokalt. Særligt borgere i Hornsherred vil få meget langt, hvis alt skal foregå i Hillerød, lyder det fra Morten Skovgaard.

Ved siden af det lokalpolitiske er Morten Skovgaard politikommissær ved Nordsjællands Politi i Hillerød.

Valget til Region Hovedstaden og de fire øvrige regioner finder sted samme dag som kommunalvalget, nemlig tirsdag 16. november 2021.

Deltag i debatten
Share.

About Author