Udskiftning i Venstres byrådsgruppe

Udskiftning i Venstres byrådsgruppe

Emilie Tang, medlem af Byrådet for Venstre, flytter fra kommunen. Det giver plads til Jette Christensen, der overtager hendes plads i resten af valgperioden.

 

POLITIK: Jette Christensen indtræder i Venstres byrådsgruppe.
Emilie Tang forfølger sin videre “civile” karriere og fraflytter samtidig Frederikssund kommune, i slutningen af august. Derfor udtræder Emilie af byrådet på mødet den 30. august.
Jette Christensen indtræder den 30. august i Venstres byrådsgruppe, idet hun ved valget i 2013 blev 1. suppleant.
Jette Christensen, der er bosat i Skibby, var også medlem af byrådet for Venstre inden valget i 2013, ligesom Jette er kandidat ved valget til november i år.
Jette Christensen overtager de poster Emilie Tang i dag varetager, så der forventes ingen andre rokeringer i Venstres gruppe, som konsekvens af denne udskiftning.
– Jeg vil gerne takke Emilie for hendes indsats i byrådet igennem de sidste knap fire år. Emilie har været et aktiv for Venstre, og jeg beklager at hun forlader kommunen, men ønsker hende held og lykke med ‘sit nye liv’.
Samtidig byder jeg Jette Christensen velkommen tilbage, for at kæmpe videre for det hun brænder for, i byrådsgruppen, siger formand, Mikkel Hessner.
Jette Christensen, der er meget aktiv i lokalområdet i Skibby, var blandt andet forgangskvinden, da Fritidsklubben Klub 200 i Skibby lå i ulovlige lokaler på Marbækskolen. Hun var her med til at kæmpe for at børnene kunne få lokaler med luft og lys.
Hun var også med, da skolebestyrelsen kæmpede for at få Marbækskolen i Skibby renoveret, da skolen havde indeklimaproblemer.
Senest var hun en af initiativtagerne til et aktivitetsområde på Marbækskolen til 1,2 millioner, hvor hun sammen med en anden forælder samlede 600.000 kroner ind.
Til byrådsmødet den 30. august vil Jette Christensen indtræde i Uddannelsesudvalget og Velfærds udvalget, samt en plads i Gymnasiets og musikskolens bestyrelse.
– Jeg glæder sig til igen at være tilbage I Byrådet, og håber at blive genvalgt til kommunalvalget til november, hvor jeg er nr. 9 på Venstres liste. Jeg vil gerne fortsætte arbejdet på børne- og ungeområdet.
– Trivslen er en af mine mærkesager, og det vil jeg fortsat kæmpe for. Det løses ikke sådan lige over natten, det er lange seje træk, der skal til fra alle fronter. Hvis man trives, lærer man også mere.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »