Tre forbud på stribe

Tre forbud på stribe

Læserbrev

Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby

Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3 forbud” mod at skrive ”gode” anmeldelser (pressemeddelelser) og andet form for omtale af arrangementer, for at skabe liv og musikglæde til ”Danmark Spiser Sammen” i Skibby, for at få rigtige mange inviteret til god mad og underholdning af Kisser og Søren.

1) Jeg tilbød derfor som musikanmelder/medlem at sende Ældre Sagens artikel, fra hjemmesiden & Hornsherred Lokalavis på facebook. Bestyrelsen ønsker ikke at det kom på facebook? Alle kan gå ind på hjemmesiden/avisen og sætte det på facebook/Twitter.

2) Herefter sendte jeg en artikel om dette arrangement i forbindelse med ”Danmark Spiser Sammen” ”Det ser fint ud og ser ud til at være relevant, det er fint med billeder, det giver liv”. Også dette ønskede bestyrelsen ikke at gøre brug af?

3) Bestyrelsen har også forbudt mig at skrive anmeldelser/pressemeddelelser i forbindelse med deres arrangementer, da de har kompetente frivillige til at tage sig af dette?

Grundloven § 77, som er grundlaget for pressefriheden i Danmark. Den giver ret til at trykke enhver form for kritik/ros, i skrift og tale, at offentligøre sine tanker, dog under ansvar. Hvordan kan Ældre Sagen i Skibby, forbyde en musikanmelder/medlem, at skrive om en aktivitet?

Andre artikler fra denne uge