To løsgængere er blevet til en

To løsgængere er blevet til en

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Michael Bomholt Tøgersen, der siden 2017 har siddet i Frederikssund byråd for Venstre, forlod – sammen med Venstre-kollegaen Charlotte Drue Aagaard – i starten af juli Venstres byrådsgruppe og valgte at blive løsgænger.

Nu har Michael Tøgersen meldt sig under Liberal Alliances faner. Han begrunder skiftet til Liberal Alliance således:

– Jeg har altid været kerneliberal, og jeg har måtte sande, at de liberale kampe bedst tages gennem et medlemskab i Liberal Alliance. Det har inspireret mig meget at se Alex Vanopslagh arbejde utrætteligt for at give danskerne mere frihed, sænke skatterne og at stå vagt om de retsstatsprincipper, der udgør grundsøjlen for vores demokrati.

Charlotte Drue Aagaard blev en kort overgang præsenteret som kandidat for Danmarksdemokraterne i Nordsjællands Storkreds. Det fortrød hun et par dage senere, hvor man på facebook kunne læse om ”Det forkerte match”.

– Jeg har lært mange ting på den hårde måde i mit voksenliv. Men jeg har samtidig lært at følge min mavefornemmelse 100 procent. Derfor trækker jeg mig, med øjeblikkelig virkning, som folketingskandidat for Danmarksdemokraterne og samtidig trækker jeg mig fra at være en del af deres fremtidige rejse – også lokalpolitisk. Så jeg er tilbage som løsgænger i Byrådet i Frederikssund Kommune.

– Så forkert match – men tak for forsøget, skriver hun på facebook.

Frederikssund Kommune

Andre artikler fra denne uge