Galleri-debut i Venslev

Galleri-debut i Venslev
Heidi Ostenfelds billeder sætter ekstra kulør på kortspillet.

VENSLEV: Da andelsbutikken Høkeren i Venslev i foråret udvidede sit cafe-
areal for at skabe flere muligheder for socialt samvær og flere aktiviteter i byen, valgte man, at stedet skulle tydeliggøres som galleri for skiftende lokale kunstnere.

De to udstillinger, man har haft i foråret og sommeren, har vakt både interesse og gode debatter.

Den aktuelle kunstner i Høkeren er Heidi Ostenfeld, som hermed får sin galleridebut. Heidi Ostenfeld har i mange år arbejdet med mennesker, og mange lokale vil kende hende fra en periode, hvor hun arbejdede som souschef og pædagogisk leder i henholdsvis Skuldelev og Skibby.

Sideløbende med dette og andet arbejde har Heidi Ostenfeld udforsket maleriets muligheder, og har udviklet et ekspressivt, humoristisk og meget farverigt billedsprog.

– Og – som Heidi Ostenfeld selv siger – så kan det ikke fornægtes, at hendes pædagogiske baggrund viser sig i maleriernes legende univers, fortæller formanden for det lokale kunstudvalg, Jonna Dall.

Hos Høkeren er man glade for, at Heidi Ostenfeld har valgt at debutere her. Man håber, det måske kan inspirere andre i lokalområdet, der udfolder sig kreativt, til også at springe ud som udstillere.

Venslev

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »