Tilskud til påskestævne i Holland

Tilskud til påskestævne i Holland

Af journalist Conny Probst

HORNSHERRED: FC Hornsherred – der er et samarbejde mellem Skibby Idrætsklub og Jægerspris Idrætsklub – har ansøgt Folkeoplysningsudvalgets puljen for internationalt samarbejde om et tilskud til deltagelse i stævnet Easter Open i Holland.

FC Hornsherred deltager i stævnet med drengehold årgang 2010 og 2011 og har fået tilmelding fra samlet 31 børn og fem forældre/trænere.

De forventer, at deltagelsen i stævnet vil styrke sammenholdet og fællesskabet på holdet og være en unik oplevelse for de deltagende drenge.

Prisen pr. deltager er 3.320 kroner.

FC Hornsherred har modtaget 9.000 kroner i støtte fra DBU, og Skibby Idrætsklub og Jægerspris Idrætsklub bidrager med samlet 800 kroner i tilskud pr. deltagende barn. (i alt 24.800 kroner.)

FC Hornsherred havde ansøgt puljen for internationalt samarbejde om et tilskud på 15.500 kroner, svarende til et tilskud på 500 kr. pr. deltagende barn.

Folkeoplysningsudvalget bevilgede tilskuddet, der skal være med til at nedbringe deltagerbetalingen.

Foreningen benytter et rejsebureau, der arrangerer turen og står for det praktiske omkring transport og indkvartering.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »